Helpt u ons het festival Gratis te houden?

Het festivalseizoen gaat van start op 11 mei met de eerste editie van Tynaarlo Lands 2024 op de Brink van ons dorp! Een muzikaal en cultureel evenement door en voor Tynaarlo, volledig gedreven door vrijwilligers. Ons doel is om de diversiteit aan activiteiten in Tynaarlo te vergroten en daarmee de leefbaarheid en verbondenheid te versterken. Lokale verenigingen, stichtingen, cultuurmakers en de basisschool werken samen aan dit initiatief.

We streven ernaar om het festival gratis toegankelijk te houden, zodat iedereen kan deelnemen, ongeacht de financiële situatie. Fondsenwerving en de verkoop van 600 Tynaarlo Lands Oerblond speciaalbieren hebben ons geholpen, maar we hebben nog meer steun nodig. Daarom doen we een beroep op u voor sponsoring.

Omdat wij een ANBI status hebben, kunt u belastingvrij doneren. We bieden lokale bedrijven verschillende sponsormogelijkheden om het festival te ondersteunen en tegelijkertijd hun eigen naamsbekendheid te vergroten. Er zijn 3 sponsorpakketten, en er is de mogelijkheid om podium sponsor te worden:

Hoofdpodium Sponsor

VERKOCHT!

Spelen de artiesten straks op het  <UW BEDRIJFSNAAM> PODIUM? Het hoofdpodium wordt naar uw bedrijf vernoemd. Uiteraard bent u welkom op onze Sponsoren en Vrijwilligers Bedank-borrel na afloop. 

Circus Podium Sponsor

€ 750,-

Op ons festivalterrein hebben wij ook een kleurrijke circustent waarin optredens plaatsvinden. Dit podium kan uw bedrijfsnaam dragen! Ook hierbij bent u welkom op onze Sponsoren en Vrijwilligers Bedank-borrel na afloop. 

Optie 1 (Smaragd)

UITVERKOCHT!

Op onze website plaatsen wij een link naar uw bedrijfswebsite. Er komt een Social Media vermelding dat u sponsor bent. Ook hierbij bent u welkom op onze Sponsoren en Vrijwilligers Bedank-borrel.

Optie 2 (Robijn)

UITVERKOCHT!

Uw naam komt op het programmaboekje. Op strategische plaatsen langs de toegangswegen in Tynaarlo kondigen wij via een bouwhek banner het festival aan, waarbij uw naam/logo wordt vermeld. Tynaarlo Lands doet een Social Media post alleen aan uw bedrijf gewijd

Optie 3 (Diamant)

UITVERKOCHT!

Als Diamant sponsor ontvangt u ons uitgebreidste pakket qua sponsoring. Wij regelen een banner naast het podium waar uw naam/logo op te zien zal zijn. In ons drukwerk dat wij voorafgaand aan het festival, huis aan huis verspreiden in het dorp Tynaarlo wordt u genoemd als sponsor. Er komt een kort interview bij u op locatie dat wij zullen plaatsen op onze social media.

Interesse of vragen? We horen het graag! Neem contact met ons op met ons via onderstaande formulier: