OVER HET FESTIVAL

Wat is Tynaarlo Lands?

Een nieuw en (hopelijk) terugkerend muzikaal en cultureel festival op de Brink van Tynaarlo. Een dag waarin muziek, theater, creatieve workshops en andere ontspannende en verbindende activiteiten het dorp samenbrengen.

Live Muziek

Bekend, lokaal en opkomende acts

Relax

Geniet van heerlijke gerechten en lekkere drankjes.

Theater & Kunst

Laagdrempelige kunst en theater, om te zien en beleven.

Ontdek

Rondsnuffelen op onze mini-markt, knutselen in de keet, en nog veel meer...

0 e
Jaargang

Tynaarlo Lands Festival

Op de centraal gelegen brink van Tynaarlo, in een langgerekte driehoek waar meerdere wegen samen komen, viert de lokale gemeenschap een nieuw 1-daags festival met culturele en creatieve belevingen. Ze gaan terug naar de oer-sprong van een ontmoetingsplek en herleven daarmee een oude traditie in een nieuwe vorm. Het festival biedt ruimte voor ontdekkingen en ontmoetingen tussen oude en nieuwe dorpsbewoners, tegen de achtergrond van een eeuwenoude omgeving.

Tynaarlo is een dorp in de kop van Drenthe. Het dorp telt circa 1800 inwoners en is een oud brinkdorp, midden tussen de steden Assen en Groningen.

Tynaarlo wordt voor het eerst genoemd in het jaar 820. Het agrarische karakter is grotendeels behouden gebleven in het oude centrum met een grote en boomrijke brink.

Het is nu een forensendorp met nieuwbouwwijken aan de rand, waardoor de afgelopen jaren meer stedelingen en jonge gezinnen in het dorp zijn gaan wonen.
0 +
Muzikale Acts
0 +
Podia
0 +
Workshops
0 +
Foodtrucks

Tynaarlo Lands wordt mede mogelijk gemaakt door: