INFO

Tynaarlo Lands

Een dag vol muziek en cultuur,
voor en door Tynaarlo, op de Brink.

Lineup

Klik op de afbeelding om naar de artiestenpagina te gaan

Folk, bluegrass & rock

SUNFIRE

Rockabilly

Sodom Billy

NEDERPOP

Marieke Schenk

Nederpop

De Koots

D-POP

Leon Moorman

Indierock

Ravi's Underdogs

Blues

Brushfire Blues

Groningse Rock

Raiger

Blues / Indierock

Shelby

En verder...

Er is meer dan alleen muziek!

Interdisciplinary artist

Interdisciplinary artist

Susanne Luurs

Susanne Luurs (1994) werkt en woont in Groningen. Ze studeerde af aan Academie Minerva in 2021 en won met haar afstudeerwerk de kunsteducatieprijs. Haar artistieke praktijk richt zich op het onderzoeken van de impact van menselijke beslissingen en handelingen op de aarde. Susanne creëert performances en installaties, waarbij ze haar publiek betrekt door middel van interactieve werken en rituelen. Haar werk concentreert zich op de verhouding tussen mens en natuur. Naast haar werk als beeldend kunstenaar is ze ook actief als kunstenaar in het onderwijs. Zo ook bij O.B.S. Het Oelebred, waar ze met leerlingen heeft samengewerkt aan een installatie voor Tynaarlolands, die gedurende het festival zal groeien.

Filmmaker

Filmmaker

Alex Rona

Ontmoet Alex, een creatieve geest uit het ons eigen Tynaarlo. Zijn pad naar kunst begon bij de Noorderlingen, een broeinest van talent in Groningen. Van theater naar film, hij heeft zijn artistieke horizon verbreed. Bij Tynaarlo Lands zal Alex zijn verzameling korte speelfilms presenteren in de Cultuurkeet. Elk werk draagt zijn unieke stempel, een reflectie van zijn creatieve ontdekkingsreis.

Illustrator en Zakelijk Tekenaar

Illustrator en Zakelijk Tekenaar

Door van der Keur

“Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden” Dat is een feit. Mijn naam is Door van der Keur en als illustrator en zakelijk tekenaar verzorg ik beeld voor organisaties, bedrijven en particulieren. Dat beeld kan een illustratie zijn, maar ook een beeldverslag (live), een praatplaat, een portret, een geboortekaart, een animatie, een logo, visitekaartjes of een huisstijl. Daarnaast kun je mij ook vragen voor ruimtelijke beelden en workshops.

Kunstenaar

Kunstenaar

Anita Kuhl

De figuren op Anita’s schilderijen en tekeningen vallen, struikelen en bewegen hink-stap-sprong door de wereld. Het is een complexe wereld van schaalvergroting en digitalisering. Toenemende bureaucratie en algoritmes zorgen voor een ingewikkeld woud van regelingen, waarin van alles mis gaat. Systemen zijn zo gecompliceerd geworden dat niemand het geheel kan uitleggen of overzien. Vanuit verwondering en met een knipoog verbeeldt Anita op collageachtige wijze dat wat ze om zich heen ziet. De figuren bewegen zich tussen vervreemdende installaties en nostalgische elementen. Daarnaast schildert Anita kleurrijke portretten in opdracht met olieverf, acryl en pastelkrijt.

De Hunebed Vertelvoorstelling

De Hunebed Vertelvoorstelling

Greta de Groot

Greta de Goot vertelt over de Hunebedbouwers, met als centraal figuur het dappere jongetje Oek. Hij beleeft een spannend avontuur, wat zich hier zo'n 5000 jaar geleden in Tynaarlo heeft afgespeeld. Bekijk (en voel) de voorwerpen van toen, verkleed je als Oek, en maak muziek!

Verse Pizza's

Verse Pizza's

Pizza Patron

Als je op zoek bent naar een unieke culinaire ervaring, zoek dan niet verder dan de Pizza Patron Kar.Ze beloven dat hun passie voor pizza en het streven naar perfectie je smaakpapillen zullen betoveren en je hart zullen verwarmen. Kom langs en beleef de smaak van Italiaanse traditie en gezelligheid!

Griekse Grill

Griekse Grill

Treis FIlous

Ben je wel eens in Griekenland geweest of heb je altijd al de wens gehad hier eens naar toe te gaan?! Treis Filous haalt een klein stukje Griekenland naar Nederland door je de echte Griekse smaken en gerechten van het prachtige, zonovergoten land te laten ervaren. Dagverse gerechten volgens het oude traditionele Griekse recept. Hierdoor komen de aroma’s en kruiden het beste tot hun recht en zijn de smaken van de verschillende gerechten heerlijk!

BBQ

BBQ

Lumberjack Shack

Lumberjack Shack houdt zich bezig met het BBQen en grillen van voornamelijk rundvlees, varkensvlees en kip van uitstekende kwaliteit en bereid deze producten in de American Style op een Traeger pellet BBQ/SMOKER. Voor deze manier van BBQen en grillen gebruiken wij diverse houtsoorten zoals oak, hickory of cherry. Wij werken op een authentieke manier en bereiden het vlees vers en gebruiken geen methoden om het te preparen door het bijvoorbeeld vooraf te koken of in een steamer voor te garen. Voor het bereiden van het product maken wij onder andere gebruik van het low&slow cooking proces, wat betekent dat het vlees langzaam gaart op lage temperatuur. Dit proces kost veel tijd, is arbeidsintensief maar levert wel een ultieme smaakbelevenis op als eindresultaat. Een eindresultaat waar we trots op zijn: real meat, real flavor.

Vragen

Heb je vragen, suggesties, opmerking of goeie tips? Laat het ons weten! Antwoorden op veelgestelde vragen vind je hiernaast. 

Wil je ons meehelpen als vrijwilliger? Of een donatie doen als sponsor? Neem dan ook gerust contact met ons op!

Jazeker, ons doel is een festival voor en door Tynaarlo te zijn waarbij niemand thuis hoeft te blijven. Toegang tot het festival is gratis te houden dankzij inzet van vrijwilligers, fondsen en sponsorgelden. Kijk hier voor een compleet overzicht of hier om te kijken hoe je zelf kan bijdragen.