Hoofpodium-Sponsor Complies Stelt zich voor

We vroegen de hoofdpodium-sponsor van Tynaarlo Lands 2024 om zichzelf voor te stellen, en dat deden ze met deze leuke video!

Mocht je nog niet weten waar Complies voor staat, dan leggen we het hierbij (op typische Tynaarlo Lands manier) graag even voor je uit:

In het hart van Tynaarlo, langs de A28 tussen Assen en Groningen, ligt het pand van Complies verscholen te midden van de rustieke Drentse landerijen. Hier, waar de blik van ruim 50 toegewijde medewerkers zich uitstrekt over het weidse landschap, vormt zich een centrum van digitale bedrijvigheid.

Met een magazijn van maar liefst 6000m2 groot, fungeert Complies als een ware schatkamer voor hard- en softwareproducten, gereed voor verzending naar bestemmingen binnen én buiten de landsgrenzen. Het is meer dan alleen een groothandel; het is een knooppunt waar technologie en cultuur samenkomen.

Complies vervult niet alleen de basisbehoeften van zijn klanten als het gaat om voorraad, maar gaat verder door een dynamisch assortiment aan te bieden, voortdurend afgestemd op de laatste trends en ontwikkelingen in de markt. Dankzij een bedrijfsstructuur met korte lijnen worden klanten altijd snel en direct geholpen, wat een gevoel van vertrouwen en efficiëntie creëert.

Voor degenen die een webshop runnen en de logistieke lasten willen verlichten, biedt Complies uitgebreide dropshipment mogelijkheden aan. Zo kunnen ondernemers zich concentreren op hun passie en expertise, terwijl Complies de zorg voor de distributie op zich neemt.

In essentie is Complies meer dan alleen een computergroothandel; het is een partner in de digitale reis van zijn klanten. Met een vinger aan de pols van de technologische wereld en een oog voor de culturele nuances, staat Complies klaar om zijn klanten te begeleiden naar een nieuwe horizon van innovatie en mogelijkheden.