Sodom Billy

Sodom Billy

De Onbetwiste Koningen van Rockabilly Rumble
 

Welkom tot de grenzeloze energie en tijdloze klanken van Sodom Billy! Ontstaan in de ruige en wilde landschappen van Winschoten, Oost Groningen, is deze Rockabilly/Rock ‘n Roll band meer dan alleen een muziekformatie; het is een stoere belevenis, een belofte van ongebreidelde power en een hoop lol.

Geïnspireerd door de grootheden van weleer – de legendarische Batmobile, de ritmische Stray Cats, de rauwe Gravediggers en de krachtige tonen van The Hammeroidz – ademt Sodom Billy de geest van Rockabilly in zijn puurste vorm. Maar ze gaan verder. Ze tillen het genre naar ongekende hoogten, doordrenkt met de intensiteit van AC/DC en de rauwe energie van Motörhead. Deze jongens brengen Rockabilly en Rock ‘n Roll naar een ander niveau – noem het maar gerust “On Steroids”.

Van bikerbars tot feestzalen, en nu naar het epische terrein van Tynaarlo Lands – Sodom Billy heeft zichzelf bewezen als de meester van het feest. 

Dus bereid je voor op een avond van pure, onversneden Rock ‘n Roll magie wanneer Sodom Billy het podium van Tynaarlo Lands Festival betreedt op 11 mei!

11 mei 2024

Tynaarlo Lands