SHELBY

SHELBY

Stel je voor: een muzikaal trio genaamd Shelby, geworteld in het hart van Groningen / Drenthe, dat de rijke klanken van gitaren en de grenzeloze mogelijkheden van covers omarmt. Tjeerd Zuidema op bas, Arno Bilder met zang en gitaar, en Jan Willem Zuidema achter de drums vormen samen deze dynamische groep.

Shelby neemt je mee op een reis door verschillende muziekstijlen, van intieme bluesnummers die je diep raken tot krachtige alternatieve en indierocktracks die je op het puntje van je stoel laten zitten. Maar hier stopt het niet. Deze creatieve geesten geven hun eigen draai aan bekende nummers, waardoor ze een unieke “Shelby-sausje” krijgen en als gloednieuw eigen werk klinken.

Verwacht een explosie van energie op het podium, geïnspireerd door legendes als John Mayer en de Black Keys, met de rauwe intensiteit van Arctic Monkeys en de tijdloze klasse van ZZ Top. Met een strakke beat en een onmiskenbaar uitstekende gitaar in de mix, staat Shelby garant voor een muzikale ervaring die je niet snel zult vergeten.

11 mei 2024

Tynaarlo Lands