Hoera, goed nieuws!

Fonds voor Cultuurparticipatie, Senna Foundation en de Gemeente Tynaarlo hebben een financiële bijdrage toegezegd waardoor we bands kunnen bevestigen en plannen verder kunnen uitwerken met kunstenaars en workshopleiders.

Tynaarlo Lands gaat op 11 mei 2024 plaatsvinden op de Brink in ons mooie dorp Tynaarlo. Zoals eerder al genoemd, het wordt voor en door Tynaarlo. We hebben daarom met verschillende stichtingen en verenigingen in het dorp contact gezocht, de basisschool is betrokken en hebben al meerdere bewoners aan de Brink medewerking toegezegd. Tijdens het gesprek dat we deze kerstvakantie op Radio Tynaarlo voerden hebben we onze eerste artieste al bekend gemaakt: Marieke Schenk zal op een van onze podia schitteren! 

Tynaarlo Lands Oerblond? Ja, dat is écht een lekker biertje!

We vinden het belangrijk om het festival gratis aan te bieden, zodat bezoekers met een kleinere portemonnee ook kunnen deelnemen. Daarom hebben we tot nu toe veel tijd gestoken in fondsenwerving, zodat we geen ticketprijzen hoeven te hanteren. Daarnaast gaan we de komende tijd verder met sponsoring en blijven donaties natuurlijk welkom. In december verkochten we 600 Tynaarlo Lands Oerblond speciaal biertjes waarbij de opbrengsten geheel ten goede kwamen aan het festival.

Voel je vrij om contact met ons op te nemen via de mail of gewoon door een van ons aan te schieten. We hopen op een fantastische gezamenlijke festival-ervaring!

Verder op de hoogte blijven? Volg de updates via e-mail, Instagram en Facebook.

Tags :
festival

Deel dit bericht :